onsdag, september 16, 2009

Mina största mål:

- Jag vill kunna leka med min son överallt (bada, gunga etc etc) utan att känna mig stor och klumpig

- Jag vill själv må bra (mina knän och fötter tar mest stryk i dagsläget)

- Jag vill kunna köpa kläder i "normala" storlekar, och kunna välja det jag tycker är fint (inte bara behöva köpa det enda man kommer i)

- Jag vill slippa skämmas över mig själv (min bild som jag har av mig själv stämmer inte alls med hur jag verkligen ser ut i dagsläget)

5 kommentarer:

Pia sa...

Hej :)

Du verkar vara en öppen o glad tjej som vet vad du vill nå upptill !!
Vad roligt!!!! Jag är heller inte spec.blyg o har bilder på familjelivsidan. Nu när jag började i Måndags tog jag inga nya bilder, för jag ser precis ut som på vårens bilder...huuu va fläsk ;)
And it burns burns buurns....ska vi hoppas!

Lycka till, dethär klarar du bra!

Anonym sa...

Åh jag kommer följa dig :) Håller oxå på,Lillefrö på fl. Jag kör ren kur(förhoppningsvis inte med fuskt)tills jag nåt mitt mål:)

Har sett dig i CK forumet läänge(vart gravid och ammat så jag har inte kunnat börjat bara läst) och tycker du vart duktig.

Smala Bettan sa...

Tack Lillefrö! :-)

Ja jag körde ju ett race för ett bra tag sen nu, tyvärr har jag väl ätit både det ena och det andra och skulle tro att jag nästan gått på mig ngt kg mer än innan CK-start första gången. :/
MEN skam dem som ger sig, nu har jag laddat inför detta länge och är så jäkla taggad att köra så länge allt känns bra! :)

PinglanPia sa...

Jag är 4e dagen nu.
Totalt sen 2006 har jag gått säkert 5 omgångar på ck, misslyckats på 2 av dem.
Nu mår jag så sjukt illa denna gången jag går..men är äntligen i ketosfasen.
Förbannar mig själv (eller andra när dom skall fixa bjudningar :D), kommer bara gå ren kur en vecka till, sen tvingas till kombi, o det är inte bra , för jag får nog ta mig i kragen o äta snålt o ta påsar kombinerat sen. 4 första dygnen på ren kur borde man f-n få pris för att man står ut med!

Vet inte om det som för mig, men det blir SVÅRARE att gå igen när man vet hur trött, yr, hungri o frusen man blir av ren kur...aldrig mer tänker jag varje gång...
Men man får tacka att det finns denna möjlighet. Herrijestanes vad många som blivit smäckra med cambridge ;)

Skall snart på nattjobb igen. Började må så illa igår, mår illa än. BARA ATT stå ut på jobb..sku man va ledig o hemma kunde man iaf vila emellanåt..hohho..

Kör hårt :)
Pia

PinglanPia sa...

Självklart får du lägga till min blogg. blir ju bara glad då ^^,
/Pia :) (5e dagen avklarad...wohooooo)